Onze werkplaats: reparatie, onderhoud & pechhulp volgens Peterman

Ook jouw auto heeft weleens een onderhoud nodig. Schakel daarvoor de vakmensen van Peterman Autogroep in. Wij werken merkonafhankelijk, maar uiteraard wel volgens de opgaven van de fabrikant voor uw auto.

 

Iedere auto is bij ons in vertrouwde handen voor onderhoud. Ook als er reparatie(s) nodig zijn aan jouw auto, kun je dat aan ons overlaten. In onze werkplaats maken wij gebruik van analyseapparatuur voor ieder merk en type – en kunnen wij zowel merkonderdelen als universele reserveonderdelen leveren, vervangen en installeren. 

 

Peterman is een universeel garagebedrijf. Wij repareren, keuren en onderhouden iedere auto, ongeacht merk, type of bouwjaar. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor vrijwel ieder merk autoband.

 

Reparatie of beschadiging? Peterman helpt

Is er iets kapot aan je auto? Of is er sprake van schade? Brandt er een lampje op je dashboard?

Natuurlijk kennen wij de techniek van alle Toyota-modellen het best, maar ook als je een ander merk rijdt kun je de vakmensen van Peterman aan je auto laten sleutelen. In onze garage in Oldenzaal en Enschede kunnen wij de gegevens van ieder merk uitlezen en analyseren.

Wij gebruiken desgewenst merkonderdelen of universele onderdelen voor de reparatie. De keuze ligt bij jou, wel zullen wij onze expertise gebruiken om u een goed advies te geven.

 

Onderhoud voor iedere auto in vertrouwde handen

Iedere auto heeft weleens onderhoud nodig. Bij Peterman werken wij volgens de opgaven van de fabrikant. Voor onderhoud ben je bij ons aan het juiste adres. Voor elk automerk ben je bij ons in vertrouwde handen en dragen wij zorg voor een goede onderhoudsbeurt.

Wij maken gebruik van analyseapparatuur van ieder merk en kunnen zowel merkonderdelen als universele reserveonderdelen leveren, vervangen en installeren.

Ook kun je bij ons terecht voor verschillende merken autobanden.

 

Pechhulp bij Peterman

Pech onderweg is vervelend en komt altijd ongelegen. Toyota-rijders krijgen, mits het reguliere onderhoud van hun auto bij een erkende dealer laten doen, de beschikking over Toyota Pechhulp.

Dit betekent dat je 24/7, overal in Europa, de hulp van erkende Toyota-dealers kunt inroepen in geval van pech. Zo ga je met een gerust hart op weg en word je bij pech door echte specialisten geholpen. Een veilig en vertrouwd gevoel.

Pech met een ander merk auto? Ook dan laten wij je niet in de kou staan. Neem dan contact met ons op.

Bij Peterman gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.