Disclaimer

Disclaimer

Als je gebruik maakt van de Peterman Autogroep website gaan wij er vanuit dat je kennis genomen hebt van onderstaande voorwaarden en deze begrijpt. Bij het gebruik van de website gaan wij er vanuit dat je akkoord bent met deze voorwaarden.

Informatie op de Peterman Autogroep website

Wij besteden de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op De Peterman Autogroep website. Onjuistheden en onvolledigheden in de getoonde gegevens kunnen echter voorkomen. Peterman Autogroep wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden dan wel onjuistheden in de op of via deze site weergegeven informatie. Wij behouden ons het recht voor de inhoud van de informatie op de website te wijzigen.

Verwijzigen en Hyperlinks

Verwijzingen naar met andere websites (al dan niet via hyperlinks) dienen alleen ter informatie voor de bezoeker van de website. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud en het functioneren van de internetsites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen. Peterman Autogroep aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Deze disclaimer is het laatst bijgewerkt op 14 september, 2022

Bij Peterman gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.