Je hebt autoschade? Wees gerust: wij helpen je snel weer op weg

Een kapotte auto na een ongeluk of door pure pech? De specialisten van Autoschade Oldenzaal zorgen dat je snel weer de weg op kunt. Wij verhelpen je schade en regelen ook de afhandeling met de verzekeraar voor je. Als universele schadehersteller repareren wij ieder merk en elk type auto.

Meld je schade online

Je kunt er ook voor kiezen om je schade te melden via het online schadeformulier. Deze vul je dan in en stuur je vervolgens naar info@autoschadeoldenzaal.nlVul je gegevens zo volledig mogelijk in – dan nemen we snel contact met je op om te bespreken wat we voor je kunnen doen. Je kunt ook een vrijblijvende kostenindicatie opvragen. Vooral handig bij reparaties waar geen spoed bij komt kijken. Je kunt dan een weloverwogen beslissing maken of schadeherstel voor jou echt nodig is. Uiteraard kun je de indicatie ook gebruiken in contact met je verzekeringsmaatschappij.

Schadegarant: garantie voor kwaliteit

Autoschade Oldenzaal is onderdeel van Peterman. Onze monteurs zijn vakmensen, met kennis van elke auto. Niet voor niets zijn wij aangesloten bij Schadegarant. Schadeherstelbedrijven met het Schadegarant-keurmerk staan voor kwaliteit en een snelle afwikkeling. Onze medewerkers en onze dienstverlening krijgen steekproefsgewijs en op meerdere manieren bezoek van een onafhankelijke toetsingscommissie.

Aangesloten bij alle verzekeraars

Autoschade betekent niet alleen dat je auto waarschijnlijk gerepareerd moet worden, het zorgt ongetwijfeld voor vragen over jouw autoverzekering. Ook in dat geval zijn wij jouw specialist: wij zijn aangesloten bij praktisch iedere verzekeraar .

Dat betekent simpelweg dat wij je rechtstreeks kunnen helpen met het afwikkelen van het papierwerk rondom je schade. Trouwens: ook als jouw verzekeraar nog geen contract met ons heeft afgesloten, kunnen wij je nog steeds van dienst zijn. 

Schade en heeft het herstel haast? Bijvoorbeeld omdat je anders niet meer kunt rijden?  Kom gerust bij ons langs (Textielstraat 3 in Oldenzaal) of bel ons op 0541 – 513 784 . Eén van onze deskundige medewerkers helpt je graag verder.

Autoschadeherstel

Bij Autoschade Oldenzaal kun je terecht voor alle mogelijke vormen van traditioneel schadeherstel:

 • Bumperreparatie
 • Hagelschade
 • Stormschade
 • Herstel van koplampen
 • Herstel van lakschade
 • Ruitschade

Ook alternatieve schadeherstel is mogelijk. Denk daarbij aan:

 • Spotrepair
 • Reparatie van kunststof onderdelen en bekleding
 • Reparatie van velgen
 • Uitdeuken zonder spuiten (DLT)
 • Steenslagreparatie
 • Dashboardreparatie
 • Polijsten van krassen

Om de kosten te verlagen en het milieu te sparen, maken wij indien gewenst gebruik van
tweedehands onderdelen of imitatiemateriaal. Zeker wanneer de verzekering de schade niet (helemaal) dekt, kan dit zeer interessant zijn. Daarbij repareren wij niet alleen je auto, wij zorgen als dat nodig is ook voor vervangend vervoer.

Duurzaam repareren

Autoschade Oldenzaal voldoet aan alle verplichtingen die Duurzaam Repareren stelt en is daarom een duurzaam gecertificeerd bedrijf.

Duurzaam repareren

Google Review

Rene: 'Zeer tevreden met de bumper er is niks meer van te zien'

sterren 5

Google Review

F Ter: 'Auto laten uitdeuken en spuiten met een prima resultaat. Goede en vriendelijke service en vooraf correcte informatie. Leenauto ter beschikking. Al met al een aanrader!' 

sterren 5

Google Review

Frank: 'Zeer vriendelijke man bij de receptie, snel een afspraak kunnen maken voor het vervangen van mijn voorruit.'

sterren 5

Bij Peterman gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.