Ontdek het ruime aanbod bij Peterman Autogroep (Toyota & Lexus) 

Bij Peterman Autogroep staan wij bekend om de twee automerken Toyota en Lexus. Wij bieden voor deze automerken dan ook de nieuwste en mooiste modellen aan in onze showroom in Enschede en Oldenzaal. Kom gerust bij ons langs of bekijk hieronder  alvast het aanbod. Laat je inspireren door deze prachtige twee automerken. Het kan bij Peterman. 

Jouw Toyota specialist 

Bij Peterman Autogroep, jouw vertrouwde Toyota dealer, staan we klaar om je te verwelkomen in de wereld van Toyota. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste Aygo, de wereldwijd best verkochte personenauto , de Toyota Corolla of de iconische Toyota Prius, wij hebben het complete assortiment voor je beschikbaar in onze showroom in Oldenzaal en Enschede. Je mag bij ons een afspraak maken, maar ook vrijblijvend naar binnen stappen. We zien je graag snel ! 

Het Japanse merk Toyota is één van de meest gerespecteerde automerken en onderscheidt zich door kwaliteit en betrouwbaarheid. Iets waar Peterman zelf ook voor staat. De auto’s van Toyota worden gebouwd om langdurig mee de weg op te gaan. Het merk blijft continu innoveren met geavanceerde functies, veiligheidstechnologie en brandstofefficiëntie. Daarnaast is duurzaamheid een belangrijk onderdeel van de hybride auto’s en duurzame materialen. 

De showroom ervaring bij Peterman 

In onze showroom in Enschede en Oldenzaal vind je een groot deel aan indrukwekkende Toyota-modellen, die zorgvuldig zijn samengesteld om aan jouw behoefte te voldoen. Ons team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de Toyota die perfect aansluit bij jouw wensen en levensstijl. Bij ons staat de koffie altijd klaar! 

Laat je inspireren door Toyota bij Peterman 

Bij Peterman ben je vrijblijvend welkom om ons aanbod in Enschede en Oldenzaal te bewonderen. Ook als je op zoek bent naar wat inspiratie voor jouw nieuwe auto, ben je van harte welkom. Wij weten als geen ander dat het kiezen van een nieuwe auto een belangrijke beslissing is die tijd in beslag neemt. Wij begeleiden je graag tijdens dit proces. De keuze voor jouw nieuwe auto maak je echt niet alleen. 

 

Ontdek de pracht van Lexus bij Peterman 

In onze showroom in Enschede ontdek je de nieuwste Lexus-modellen. We hebben een zorgvuldig samengestelde selectie van prachtige Lexus auto’s voor degene die op zoek zijn naar tijdloze kwaliteit. Lexus staat voor kwaliteit, verfijning en innovatie. Met baanbrekende hybride technologie zet Lexus zich ook voortdurend in voor milieubewuste ontwikkelingen. 

Er wordt geen enkel detail aan het toeval overgelaten bij Lexus; elk voertuig is het resultaat van vakmanschap. Bij Lexus staat het Japanse begrip 'Omotenashi' voor gastvrijheid en zorg voor de klant. Dit is terug te zien in alles wat we doen. Van de luxe faciliteiten in onze showrooms tot de persoonlijke aandacht die we besteden aan jouw behoeften. Kom het zelf ervaren bij Peterman Autogroep in Enschede .

Advies op maat

Onze verkoopadviseurs staan in de showroom van Enschede klaar om je te informeren over de specifieke eigenschappen van elk model Lexus auto . We begrijpen dat het kiezen van een nieuwe Lexus auto een belangrijke beslissing is, maar wij zijn er voor jou om je te begeleiden bij het vinden van de perfecte Lexus auto  die aan jouw behoeften voldoet. Maak daarom gerust een afspraak bij ons voor advies op maat . 

Ervaar de luxe met een proefrit bij Peterman 

Mocht je interesse hebben in één van de Lexus modellen dan ben je in de showroom in Enschede van harte welkom. Hier ervaar je zelf de prestaties en comfort van een Lexus auto. Bij Peterman Autogroep gaat gastvrijheid verder dan alleen woorden - het is een belofte die we elke dag waarmaken. Zien wij je snel ? 

Bij Peterman gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.