Auto huren?

Peterman is jouw complete mobiliteitspartner. Dat betekent dat je bij ons ook een auto voor korte of lange tijd kunt huren. 

Bij Peterman Lease en verhuur bieden wij voordelige en eenvoudige autohuur aan. Ons afspraken zijn altijd transparant, wat je huurt is wat je krijgt. Geen verrassingen en complexe contracten, maar een eenvoudige overeenkomst met Peterman Verhuur.

Je kunt uiteraard voor verschillende doelen een auto huren, denk bijvoorbeeld aan verhuizen of op vakantie gaan met het hele gezin met een grotere auto.

Verschillende klassen direct leverbaar

Heb je een kleine compacte stadsauto nodig, of juist een ruime stationwagon of zelfs een MPV of personenbus? Benzine, hybride of volledig elektrisch aangedreven? Al onze auto’s zijn uitgerust met Apple Carplay of Android Auto. De allweather-banden zorgen ervoor dat je in alle omstandigheden veilig de weg op kunt. Ook in het buitenland. 

Bij Peterman lease en verhuur reserveer je jouw auto’s heel eenvoudig. En heb je specifieke wensen voor jouw huurauto? Neem contact met ons op, of vul hieronder je voorkeuren in.

Bij Peterman gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.