Peterman : een compleet bedrijf voor volledige mobiliteit

Van de aanschaf van een nieuwe auto of occasion tot apk-keuring. Van service en onderhoud tot bandenwissel of schadeherstel. Koop, huur of lease. Peterman is vanaf de oprichting in 1972 een begrip. Nog steeds een familiebedrijf, steeds meer een bedrijf voor volledige mobiliteit.

Wie aan het autobedrijf Peterman denkt, denkt aan Johnny Peterman. In 1972 richtte Johnny zijn autobedrijf op, tegenwoordig is hij nog regelmatig ‘op de zaak’ aanwezig. Peterman is uitgegroeid van bedrijfje-aan-huis met maar twee auto’s in de verkoop, naar een MKB bedrijf met meerdere vestigingen en specialismen. De twee zoons (Matthieu en Dennis) van Johnny maken in 2019 hun intrede in het bedrijf. Zij namen langzaam aan zijn bedrijf en zijn levenswerk over. 

 

Peterman bestaat 50 jaar

Peterman bestaat nu alweer 50 jaar. Hier is een groot bedrijfsfeest voor geweest. Benieuwd naar de aftermovie van dit feest? Bekijk de video hieronder. Wij zijn dealer van de merken Toyota en Lexus in een groot deel van Twente. Dat doen wij vanuit onze vestigingen in Oldenzaal – waar Peterman in 1972 ontstond – en Enschede. Iedere automobilist, auto-eigenaar of wagenparkbeheerder kan bij ons terecht voor service en onderhoud. Onze werkplaatsmedewerkers zijn autoliefhebbers en -kenners, wat dat betreft zijn we een merkonafhankelijke universele garage.

Hoge standaarden voor ieder merk

De standaarden bij Toyota zijn hoog – dat geldt ook voor een Toyota-dealer. Ze zijn voor ons logisch en wij hanteren ze voor íeder merk. Ons bedrijf bestaat inmiddels 50 jaar, sinds 1980 onder de naam Peterman Autogroep, nu onder de naam Peterman. We zijn in die halve eeuw een begrip geworden. 

 

Bezoek onze showroom

Service, eerlijkheid en een extra stapje zetten. Kijken naar wat kan, doen wat is afgesproken. Het zijn kenmerken van een familiebedrijf die bij ons passen. Wij denken graag met onze klanten mee over mogelijkheden, maar vertellen ook eerlijk als iets niet kan. Een bezoek aan onze showroom moet voor iedere klant een fijne ervaring zijn. Goede koffie, stabiele wifi, vriendelijk personeel en persoonlijke aandacht. Voor ons heel normaal. Ervaar het zelf, als je op zoek bent naar een nieuwe, tweedehandse, of misschien zelfs wel eerste auto.

 

Bekijk hieronder de historische film van Peterman

Bij Peterman gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.