Zakelijke lease

Mogen wij uw partner zijn?

Peterman Lease

Peterman Lease kan u veel bieden. Kwaliteit en betrouwbaarheid in combinatie met een breed product aanbod, gunstige prijzen en een uitstekende dienstverlening zijn hierbij de belangrijkste kernwaarden. Peterman Lease is een betrouwbare partner voor leasen op maat.

  • Wij gaan voor transparantie, geen verborgen kosten
  • Wij zijn en blijven betrokken, uw auto wordt ook bij Peterman Autogroep onderhouden en gerepareerd
  • Wij zijn flexibel, speciale afspraken zijn mogelijk

Bij ons is flexibiliteit belangrijk. Peterman Lease is onderdeel van Peterman Autogroep. Hierdoor beheren wij over een uitstekende kennis op het fiscaal, juridisch en administratief gebied. Daarnaast zijn wij op de hoogte van alle ontwikkelingen in de branche. Hierdoor zijn wij een betrouwbare partner dat graag een stapje extra zet.

Peterman Lease biedt verschillende vormen van zakelijke lease aan.

Even voorstellen

Graag wil ik me voorstellen;

Mijn naam is Bob de Haas. Ik ben sinds dit jaar werkzaam als accountmanager binnen de zakelijke markt bij Peterman Autogroep. Ik ben uw aanspreekpunt op gebied van zakelijke lease. Ik verzorg graag maatwerk en probeer, door mee te denken in uw onderneming, de oplossing voor u te vinden.

Of het nu gaat om een enkele auto of bus of het beheer van een groot wagenpark, ik help onze relaties van groot tot klein met veel passie en vakmanschap. In mijn manier van werken staan de volgende uitspraken centraal;

  • Elke klant kunnen helpen. Kan niet bestaat niet.
  • Het creëren van onbezorgde mobiliteit.
  • Het gevoel creëren van een goed gevoel voor nu en de toekomst.

Loop gerust binnen bij ons in de showroom voor een persoonlijke kennismaking.

Bent u nieuwsgierig naar wat ik voor uw organisatie kan betekenen? Bel mij dan voor een persoonlijk kennismakingsgesprek: 06-82720973 of mail naar b.dehaas@peterman.nl

 

 

Lease informatie aanvragen