Voorbewerker / Autospuiter

voorbewerker/autospuiter

Functieprofiel

In opdracht van de chef werkplaats zorg je er voor dat voornamelijk personen- of bedrijfswagens en/of onderdelen daarvan voorbewerkt worden.  Je bewerkt deze zodanig, dat deze schoon en vetvrij zijn (schoonmaken,  stoom cleanen, reinigen, ontvetten, afwassen, poetsen, uitblazen, schrabben, ontroesten etc.) Voordat het object gespoten wordt zorg je er voor dat deze spuit klaar is door  het vlak maken, schuren, plamuren, afplakken e.d. Tevens verricht je eenvoudige dé- en montagewerkzaamheden.

 

Functie-eisen:

Je bent in het bezit van een diploma voorbewerker/spuiter of een vergelijkbare opleiding, of studerende hiervoor. Je hebt een minimaal aantoonbaar MBO- werk- en denkniveau.

Enige ervaring is een pré.

 

Onze verwachting

Wij verwachten dat jij je in je functie van verder zult ontplooien op het gebied van autoschadeherstel. Je bent verantwoordelijk voor je eigen werkzaamheden die passen bij je opleiding en de werkzaamheden. Je bent klantvriendelijk en bent op je eigen niveau medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de geleverde werkzaamheden. Je neemt initiatief en denkt mee/ doet suggesties tot het verbeteren van de kwaliteit van je eigen werkzaamheden en die van je directe collega’s.  Je bent collegiaal, hebt een commerciële en flexibele instelling.

 

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende en afwisselende fulltime job, in een klein doch dynamisch team. De communicatielijnen zijn kort en de hiërarchie vlak. Dit zorgt voor een informele en open werksfeer.  Het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden,  zijn vanzelfsprekend in overeenstemming met je opleiding.

 

Solliciteren

Je schriftelijke sollicitatie en CV zien we graag tegemoet en kun je mailen naar

personeelszaken@peterman.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld