Verkoopadviseur

Verkoopadviseur

Vacature Verkoopadviseur

Wij zoeken een uitstekende verkoper die een (pro)actieve bijdrage levert aan het verkopen van nieuwe en/of gebruikte auto’s.

Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van bestaande klantrelaties en het acquireren van nieuwe klanten. Je bent onderscheidend in en trots op je vak.

Profiel Verkoopadviseur

Je beschikt over een commerciële opleiding op minimaal MBO / IVA niveau. Je bent vanzelfsprekend onderhandelingsvaardig en weet met overtuiging en inlevingsvermogen, (nieuwe) klanten te binden. Een ondernemende en intiatiefrijke persoon die zich bewust is van de Peterman organisatie past het beste bij deze functie.

Wij hebben een prachtige uitdaging voor jou liggen!

Wij bieden een uitdagende, afwisselende, fulltime functie in een enthousiast verkoopteam. Het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak, zijn vanzelfsprekend in overeenstemming met je functie, opleiding en ervaring.

Bedrijfsprofiel

Peterman Autogroep is een familiebedrijf, opgericht door Johnny Peterman. In 1972 werd de eerste vestiging aan de Thorbeckestraat te Oldenzaal geopend. De hoofdactiviteit van het nieuwe autobedrijf bestond uit het ophalen, opknappen en verkopen van schadeauto’s die uit Duitsland werden opgehaald. Inmiddels heeft het pand aan de Thorbeckestraat plaatsgemaakt voor de vestiging aan de Essenlaan en is de Peterman Autogroep uitgegroeid naar vier vestigingen in Enschede en Oldenzaal.

Peterman Autogroep is autodealer van de merken Lexus en Toyota. Daarnaast zijn wij service dealer voor Fiat. Naast de dealerschappen zijn Autoschade Herstel Oldenzaal, Servicestation De Essen (tankstation) en de leasemaatschappij Peterman Lease tevens onderdeel van Peterman Autogroep.

Contact

Je sollicitatie en CV kun je mailen naar personeelszaken@peterman.nl of je stuurt deze per post naar

Peterman Autogroep postbus 490, 7500 AL te Enschede.