Werken bij Peterman

Onze beschikbare vacatures

BW6O9160b

Autotechnicus

Jij hebt met recht dé sleutelfunctie binnen ons bedrijf! Heb jij zin om iedere dag te werken in een moderne werkomgeving en te werken met de mooie merken Toyota en Lexus? Dan is de Peterman Autogroep op zoek naar jou! Wij zoeken namelijk een autotechnicus

Lees verder >

BW6O9223

Verkoopadviseur

Kun je goed met klanten omgaan? Ben jij ambitieus en commercieel ingesteld? En weet jij als geen ander hoe je de mooie merken Toyota en Lexus moet  verkopen? Dan is de Peterman Autogroep op zoek naar jou!

Lees verder >

ER0A4515

Voorbewerker / autospuiter

Autoschade Herstel Oldenzaal maakt onderdeel uit van de Peterman Autogroep. Ben jij een echte vakman/ -vrouw die het leuk vindt om klanten te verblijden met een auto die er na een schade weer als nieuw uitziet? Dan is Autoschade Herstel Oldenzaal op zoek naar jou!

Lees verder >

IMG_3516

Medewerker klant contact center

Vind jij het leuk om te praten en daar zelfs je geld mee te verdienen? Heb jij lef aan de telefoon en ben jij handig met de computer? Peterman Autogroep is op zoek naar een medewerker klantcontact center. Je gaat het gesprek aan met de klant, achterhaalt behoeftes, geeft advies en enthousiasmeert hen over de producten en diensten van de Peterman Autogroep.

Lees verder >

fabio werkplaats

Leerlingen gezocht

Frisse ideeën en een heldere blik zijn altijd welkom bij ons.

Bekijk hier binnen welke vakgebieden Peterman Autogroep leerlingen zoekt.

Lees verder >