Autotechnicus

Autotechnicus

Functieprofiel:

Je bent verantwoordelijk voor het opsporen en herstellen van veel voorkomende mechanische storingen, eventueel in overleg met je leidinggevende. Het uitvoeren van reparatiewerk en het vervangen van accu’s, bougies, olie- en luchtfilters horen bij je functie; zo ook het zelfstandig uitvoeren van seizoen- of actiekeuringen.  Je kunt standaard onderhoudswerkzaamheden uitvoeren volgens de richtlijnen van de importeur.  Het controleren van basisfuncties, zoals remmen, lampjes, sloten, e.d. en het monteren van diverse accessoires  is onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden.

Onze verwachting:
Je bent klantvriendelijk, deelt  graag je (product)kennis en beschikt over een flexibele instelling. In onze werkplaats ben je medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de geleverde werkzaamheden. Je neemt initiatief en denkt mee/ doet suggesties tot het verbeteren van de kwaliteit van je eigen werkzaamheden en die van je directe collega’s.

Je bent collegiaal, kosten- en resultaatbewust met een goede service- en klantgerichtheid.

Functie-eisen:

Je hebt een opleiding tot automonteur gevolgd en werkervaring op niveau 2 en/of 3. Een commerciële en flexibele instelling zijn voor jou vanzelfsprekend, zo ook het werken in teamverband.

Wat wij bieden:

Wij bieden een uitdagende, afwisselende fulltime functie, in een jong team. De communicatielijnen zijn kort en de hiërarchie vlak. Dit zorgt voor een informele en open werksfeer.

Het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend in overeenstemming met je functie, opleiding en ervaring.

Solliciteren:
Je schriftelijke sollicitatie en CV zien we graag tegemoet en kun je mailen naar

personeelszaken@peterman.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld